5 priežastys, kodėl tūkstančiai moterų pradėjo naudoti Gentle Day

5 priežastys, kodėl tūkstančiai moterų pradėjo naudoti Gentle Day

Kiek kartų pagalvojai, kad menstruacijos - tikra kankynė: pilvo skausmas, pratekėjimai, nemalonus kvapas, išbėrimai, sudirgimas. Nusibodo kiekvieną mėnesį savaitę aukotis mėnesinėms? Tu ne viena - skaityk ir sužinok 5 priežastis, kodėl tūkstančiai moterų, išbandę Gentle Day, niekada nebegrįžta prie įprastinių įklotų.

1. Saugok save

    Gentle Day nėra tiesiog dar viena eilinė prekė - mūsų įklotai turi misiją apsaugoti tave ir gamtą. Iki šiol moterys turėjo susitaikyti su mėnesinių košmaru ir naudoti produktus, kurie gali turėti neigiamą poveikį kūnui ir sveikatai. Greičiausiai niežėjimas, paraudimai, infekcijos, grybeliai - tai pasekmės nekokybiškų paketų. Visi Gentle Day įklotai ir paketai yra itin pralaidūs orui ir hipoalerginiai, todėl tavo vulva ir makštis yra visiškai apsaugotos.

    2. Pamiršk pratekėjimus

    Iki šiol ekologiški paketai asocijavosi su prastu sugeriamumu - tikriausiai ir tau mėnesinių metu prireikia ne vieno įklotų pakelio. Gentle Day sugeria net iki penkių kartų daugiau nei kiti ekologiški įklotai. Pradėjus naudoti Gentle Day iškart pastebėsi, kad jų sunaudoji beveik tris kartus mažiau nei įprastų paketų. Netinka, nepatinka įklotai? Rinkis tamponus. Nenori tamponų - išdrįsk naudoti taurelę. O gal nori išbandyti menstruacines kelnaites? Kokybiška intymios higienos priemonė - svarbiausias nematomas rūbas, su kuriuo gali jaustis komfortiškai ir pasitikinti savimi.

    3. Pamiršk skausmą 

      Skausmas mėnesinių metu nesvetimas daugeliui moterų, tad tikriausiai ir tu jau pripratai prie šio kas mėnesį besikartojančio išgyvenimo. Bet ar girdėjai, kad egzistuoja įklotai, galintys sumažinti mėnesinių skausmą? Gentle Day gali, anot kai kurių klienčių. Japonijoje gaminama anijonų juostelės technologija - tikra revoliucija, nes ne tik maksimaliai sugeria, naikina nemalonų kvapą, bet ir palengvina mėnesinių skausmą.

      Kaip teigia klientė Indrė:

      Kai pradėjau naudoti Gentle Day, sumažėjo menstruacijų skausmai, odos sudirgimas bei nebėra baimės dėl nemalonių kvapų. Jie tokie patogūs, be to ekologiški, nekenkia mano sveikatai!“ 

      4. Atsikratyk nemalonaus kvapo

        Ar žinai, kad kokybiški įklotai jokiu būdu negali būti prikvėpinti ar primarginti gėlytėmis - tai tiksinti bomba su daugybe chemikalų, kurie liesdamiesi su oda, patenka tiesiai į kraujotaką ir kitus organus. Nemalonaus kvapo problemą reikia spręsti galvojant apie savo sveikatą, todėl Gentle Day sukūrė įklotus, kurie rūpinasi tavo švara ir saugo sveikatą. Būtent dėl gelsvos anijonų juostelės su turmalinu slopinamas nemalonus kvapas. 

        5. Sukurta moterų moterims

          Gentle Day sukūrėme matydami, kad rinkoje nėra produktų, kurie spręstų problemas su kuriomis, mes, moterys, susiduriame kiekvieną mėnesį. 

          Prisijunk ir tu prie tūkstančių moterų, kurios renkasi lietuvišką prekės ženklą Gentle Day ir pagaliau prisijaukink menstruacijas. 

          Tad užteks mėnesinėms kontroliuoti tavo gyvenimą!

          Prisijunk prie tūkstančių moterų jau dabar!

          Grįžti į Blog'ą