geros dovanos gentleday.lt

Geros dovanų idėjos ne tik šv. Kalėdoms

Ar tai būtų gimtadienis, ar šv. Kalėdos, kaskart vis sukame galvą, ką padovanoti dukrai, sesei, mamai, močiutei, žmonai ar nėštukei draugei. O dar norime, kad dovana būtų naudinga, praktiška bei kokybiška. Tikimės, jog šios dovanų idėjos jums palengvins dovanos parinkimą ir gal atrasite kažką naujo.

Dovanų idėjos paauglei
Menstruacinės kelnaitės - šortukai paauglei

Socialinio projekto „PrisijaukinkMenstruacijas“ Instagram paskyroje klausėme paauglių, ar mėnesinių metu jaudinasi, nerimauja dėl pratekėjimų. Kaip manote, ką jaučia didžioji dauguma? Mergaitės bijo, kad kraujas pratekės, išteplios drabužius ir kažkas pamatęs dėl to pasijuoks. Menstruacinės kelnaitės – šortukai paauglei su vidiniu sluoksniu nuo pratekėjimų leis pamiršti baimę ir jaustis ramiai.  Be to, specialiame patentuotame klynelyje  galima paslėpti paketo sparnelius - jų nesimatys išorėje.

Rinkiniai pirmoms menstruacijoms
Rinkiniai „Pirmos mėnesinės“ sukurti tam, kad skatintų atvirą bendravimą šeimoje jautriomis temomis ir padėtų mergaitei be baimės sutikti brendimo pokyčius.
Šią dovaną galėsite kartu išpakuoti, aptarti higienos produktus, paskaityti lankstinuką apie brendimą ir mėnesines.
Dovanų idėjos mylimajai
Ekologiškas apatinis trikotažas

Kas arčiausiai kūno? Apatinis trikotažas, kuris turi būti patogus, kartu ir dailus bei pagamintas iš aukštos kokybės natūralaus audinio. Padovanokite ekologiškos medvilnės apatinio trikotažo komplektą. Seksualesniam įvaizdžiui rekomenduojame braletės ir mėgstamo modelio kelnaičių derinį, o kasdieniam patogumui, miegui ar sportui  - sportinio tipo liemenėlės ir kelnaičių derinuką.

Inovatyvios menstruacinės kelnaitės

Tokia dovana pravers kiekvienai, kurios pareigų, darbų sąrašas atrodo begalinis  - namai, darbas, mokslai, vaikai, sportas ir t.t. Jei žinote, kad jūsų antra pusė menstruacijų metu patiria papildomą stresą dėl pratekėjimų, menstruacinės kelnaitės bus labai praktiška ir naudinga dovana. Jas galima nešioti su paketu, tamponu, menstruacine taurele, arba be jokių priemonių, kai mėnesinės jau į pabaigą.

Nemokamai keičiame apatinį trikotažą, todėl galite nesirūpinti, jei nepataikytumėte su dydžiu ar modeliu.

Dovanų idėjos nėštukei
Rinkinys po gimdymo

Artėjant gimdymui neišvengiamai didėja ir nerimas dėl laukiančių pokyčių. Pasirūpinome, kad būsima mamytė galėtų labiau atsipalaiduoti ir nesirūpinti, ko gali prireikti intymiai higienai po gimdymo. Padovanokite rinkinį po gimdymo ir pradžiuginkite nėštukę ekologiškais higienos produktais, supakuotais dailioje dėžutėje.

 

 

Apatinis trikotažas

Išduosime paslaptį -  sportinio tipo liemenėlė iš ekologiškos medvilnės labai mylima ir giriama ne tik nėštukių, bet ir žindančių mamyčių, nes patogi tiek nėštumo metu, kai krūtys tampa jautresnės, tiek vėliau maitinant kūdikį. Priderinkite kelnaites su patentuotu klyneliu ir įteikite praktišką dovaną. Nebijokite, jei dydis netiks – suteikiame galimybę nemokamai pasikeisti dydį ar modelį.

Dovanų idėjos draugei
Menstruacinė taurelė

O kodėl gi ne? Menstruacinė taurelė gali palengvinti gyvenimą mėnesinių metu ar net išgelbėti atostogas, o kai kam ir vestuves išgelbėjo. Tai bene ekologiškiausia priemonė menstruacijoms, nes yra daugkartinio naudojimo. Ją tereikia ištuštinti kas 3-12 valandų -  tai priklauso nuo kraujavimo gausumo. Tokia dovana tinkama dovanoti draugei, kuri pasiruošusi išbandyti taurelę, priešingu atveju – gulės paslėpta giliai stalčiuje neribotą laiką. Todėl prieš dovanodama pabandykite kartu aptarti menstruacinę taurelę ir išsiaiškinti draugės požiūrį.

Menstruacinės kelnaitės

Jei draugė karts nuo karto skundžiasi, kad negali atsipalaiduoti menstruacijų metų dėl pratekėjimų rizikos, padovanokite menstruacines kelnaites. Tokios kelnaitės turi vidinį drėgmei nepralaidų sluoksnį ir neleidžia susitepti rūbams ar patalynei. Naudojant paketus kartu su šiomis kelnaitėmis, galima paslėpti sparnelius patentuotame dvigubame klynelyje. Be to, jis dar papildomai sugers kraują, jei kartais pratekėtų pro šoną.

Dovanų idėjos mamai ir močiutei

Ne paslaptis, jog su amžiumi dėl nusilpusių dubens dugno raumenų gali atsirasti šlapimo nelaikymas. Padovanokite mamai ar močiutei jau aukščiau paminėtas menstruacines kelnaites kartu su sugeriančiais kasdieniais įklotais, kurie gali būti naudojami esant lengvam šlapimo nelaikymui. Visi „Gentle Day“ įklotai ir paketai turi išradimo patentą – juose esanti FAR-IR anijonų juostelė neutralizuoja kvapus, o tai tikrai aktualu esant šlapimo nelaikymui.

 

Kokybiškos ekologiškos medvilnės kelnaitės gali būti taip pat gera dovana mamai ar močiutei. Vyresnės moterys mėgsta šias šortukų tipo kelnaites (juodos arba pieno spalvos) arba žemesnio liemens modelį „Elegancija“ (juodos, kūno, rožinės arba pieno spalvos). „Gentle Day“ apatinis trikotažas pradžiugins visas, kurios teikia pirmenybę patogiems ir tvariai pagamintiems produktams.

Dovanų kuponas

Jei iš pasiūlytų idėjų sąrašo vis tiek negalite išrinkti dovanos, padovanokite virtualų „Gentle Day“ dovanų kuponą. Čia tikrai kiekviena ras išsirinkti kažką praktiško arba labai gražaus.

Mielos mažos dovanos

Jeigu ieškote nebrangių ir mielų dovanėlių, pas mus tikrai rasite tokių. Drobinis maišelis apatiniam trikotažui - praktiškas kelionių metu; mažas drobinis dėkliukas telpa ir į nedidelę rankinę – jame galima nešiotis menstruacinę taurelę,  kelis higieninius įklotus ar tamponus (o gal netgi lūpdažį); daugelio mėgstamos „Gentle Day“ drėgnos servetėlės nepakeičiamos, kai reikia nuvalyti rankas, veidą keliaujant arba pasirūpinti intymia higiena ne namuose - pakuotė telpa ir į mažą rankinę.

Smagaus dovanų pirkimo - pas mus kamščių nėra!

Grįžti į Blog'ą