Menstruacinė taurelė - baisu, kol neišbandai

Menstruacinė taurelė - baisu, kol neišbandai

Žinot, menstruacinė taurelė - tikrai nerealus dalykas! 

Aišku, kol neišbandai jos, atrodo nedrąsu, baisu: na kaip ir viskas, ko nežinai, baugina, bet patikėkit, tos, kurios išdrįsta (tarp jų ir aš) - pliekia save už tai, kad anksčiau nenaudojo. Ir šiukšlių mažiau, ir patogu, ir šalutinio poveikio nesukelia - pliusų pliusai. Rimtai!

Menstruacinė taurelė išrasta seniai, dar 1932 metais, bet Lietuvoje dar naujiena ir tikrai ne viena ir ne dvi moterys nieko apie ją negirdėjo, todėl tikrai normalu, kad kyla daug klausimų. Pasidalinsiu keliais klausimais ir atsakymais į juos:

- Ar menstruacinė taurelė vienkartinio naudojimo?

- Ne, taurelę galite naudoti net iki 5 metų (priklausomai kaip ją prižiūrėsite).

- Kodėl taurelė rožinės spalvos, kuo ji dažyta?

- Burokėliais, nes natūrali priemonė... Juokauju žinoma :), natūraliais maistiniais dažais dažoma, kurie nekenksmingi moters organizmui. 

- Taurelė minkšta ar kieta?

- Vidutinio kietumo, standi. Pagaminta iš medicininio termoplastinio elastomero, TPE trumpiau (plačiau pasiskaityti galėsite, pabaigoje nuorodą įmesiu). 

- Ar menstruacinė taurelė tinka visoms?

- Ko gero nėra priemonių, kurios idealiai tiktų visoms, yra įvairių niuansų: pvz., po gimdymo žemai nusileidusi gimda, pernelyg silpni gimdos raumenys ir kt., bet čia individualūs atvejai. Prieš pirkdamos galite su mumis susisiekti, išsiklausinėti, mielai atsakysime (ir el.laiškais, ir FB žinutėmis, ir telefonu).

- Nuo ko priklauso taurelės kaina?

- Rinkoje galima rasti ir labai pigių taurelių, tačiau norėdamos kokybiškos, atkreipkite dėmesį, kad būtų pagaminta iš medicininio TPE, kuris būtų saugus naudoti, nes silikoninėse taurelėse randama kenksmingų medžiagų likučių.

- Ant taurelės kotelio matoma žymė, tai brokas?

- Tikrai ne, tai yra liejimo žymė, vienos taurelės liejamos iš dviejų dalių, vėliau sujungiamos, mūsiškė išformuojama visa, todėl ant kotelio ir matoma žymė.

Su taurele galima sportuoti, maudytis, miegoti, ypač patogu keliaujant. Savo klienčių rate turime net jaunąją, kuri mūsų taurelę pasirinko kaip patikimiausią apsaugą vestuvių dieną - tai išties didžiulis pasitikėjimas!

Mūsų taurelę galite įsigyti užsisakiusios internetu. 

Daugiau atsakymų rasite čia>>

Turite klausimų - drąsiai kreipkitės: rašykite gentleday@gentleday.com, skambinkite 865744508.

Grįžti į Blog'ą