kaip gime nauja apatinio trikotazo kolekcija gentleday.lt

Klientės mane nugalėjo ir taip gimė apatinio trikotažo kolekcija „Iš pieno plaukusi”

Taip taip, mielosios mūsų, Jūs mane nugalėjote😉

2015 metais sukūriau pirmąsias „Gentle Day“ (vėliau pavadinau „EiVi“ – mano ir mano dukros vardų pirmieji skiemenys) kelnaites su išskirtinio dizaino klyneliu, kurį vėliau patentavau kaip išradimą. Pradžioje buvo tik dvi spalvos - juoda ir šviesi kūno. Vėliau asortimentą papildė dar kelios spalvos - tamsesnė kūno ir rožinė (na, nes juk tai mūsų prekės ženklo spalva). Tačiau kai kurios klientės vis prašydavo manęs baltų. Aš pati asmeniškai baltos spalvos apatinio trikotažo jau seniai nebenešioju - pakeičiau kūno spalvos (na, nes jis juk praktiškesnis – įtariu, ši išmintis ateina su amžiumi😅).

Konservatyvios lietuvaitės pirko ir pirko daugiausiai juodos spalvos apatinį trikotažą ir papildomai prašė baltos. Tad šiemet, galbūt pavargusi nuo visų Covid-19 pandemijos suvaržymų, užsinorėjau kažko šviesaus ir gaivaus.

Begulėdama Šventojoje ant auksinių kopų smėlio, nusprendžiau surizikuoti ir pasiūlyti mūsų moterims ne visai baltą, o „iš pieno plaukusią“ apatinio trikotažo kolekciją (spalva labiau panaši į riebaus pieno spalvą).

Nors ši kolekcija turėjo išvysti dienos šviesą dar vasarą, tačiau deja deja... Dėl Covid-19 sukeltų padarinių ji atkeliavo pas mus tik dabar. Bet gal geriau vėliau negu niekada, ar ne?

Tad fanfaros, šviesos ir plojimai... „EiVi“ apatinį trikotažą papildo net 5 kelnaičių modeliai: du lakoniški, bet labai patogūs šortukai - vieni aukštu liemeniu, kiti žemu (dydžiai nuo XS iki XXL) ir 3 modeliai su nėrinukais - amžinai bikini (XS – XL), žaviosios „cheekini“ (XS – XL) ir elegantiškieji „hipsteriai“ (XS - XXL). Žinoma, prie kelnaičių priderinau ir 2 liemenėlių modelius (dydžiai XS – L) visiems gyvenimo atvejams – viena sportinio stiliaus liemenėlė, tinkanti ir sportui, ir po palaidinuke, ir kasdienai namuose, o kita – braletė su nėrinukais, kai norisi pasipuošti ir koketiškai užsimetus marškinėlius tarsi netyčia parodyti nėrinukų kraštą.

>> Nauja kolekcija „Iš pieno plaukusi“ <<

Visas „EiVi“ apatinis trikotažas pasiūtas iš ekologiškos medvilnės su sidabro jonų apdaila, kuri yra tam, kad trikotažas ilgiau išliktų gaivus ir taip pat kad galėtumėte skalbti žemoje temperatūroje, nes sidarbro jonai naikina kvapą sukeliančias bakterijas. Tai patvirtina ir testas, kuris įrodė, jog ir po 50 skalbimų sidabro jonai toliau sėkmingai atlieka savo funkciją.

Beje, sudėtyje yra net 8% elastano, kuris medžiagai suteikia tamprumo, kad kelnaitės švelniai ir gražiai apgaubtų jūsų klubus ir nepradėtų „plasnoti“ po kelių išplovimų.

Vilmantė, įkūrėja ir klynelio „išradėja“🤗 (nuotraukoje aš dėviu mūsų žaviąją braletę)

Grįžti į Blog'ą