Kaip rengtis TOMIS dienomis?

Kaip rengtis TOMIS dienomis?

O nebūna Tau taip, kad lyg ir norėtum pasipuošti dailia, ryškia suknele, plazdančiu sijonu, BET... 

kadangi TOS dienos renkiesi nuobodžias juodas kelnes, 

nes... nu, maža ką...

Esu beveik įsitikinus, kad esi pasirinkusi higienos priemones, 

su kuriomis jautiesi nesaugiai, nepatogiai, nekomfortiškai.

Nemažai tenka bendrauti su klientėmis ir dalinantis moteriškomis paslaptimis išgirstu, kad naudodamos netinkamus įklotus kai kurios išgyvena tikrą košmarą: sudirgusi oda, tempimas, bėrimai, kartais net infekcijos... Tačiau tiesiog nekreipia dėmesio, nes įsitikinusios, kad menstruacijos - kankynės procesas ir tiesiog, reikia jį išgyventi.

Sadistės Jūs!

Bateliams, suknelėms, papuošalams, kosmetikai ir kvepalams negailite pinigų, o higienos priemonės gali būti bele kokios... gi vis tiek nesimato, koks skirtumas, ane?

O skirtumas yra ir LABAI didelis.

Ar žinot, kad kokybiški įklotai jokiu būdu negali būti prikvepinti, primarginti gėlytėmis, lapeliais ar nudažyti vaivorykštės spalvomis. 

Kas čia blogo?

Spalvoti ar prikvepinti įklotai - kaip tiksinti bomba, nes juose pilna chemikalų, kurie liesdamiesi su oda, susigeria tiesiai į kraują ir patenka į organus! Tai savaime suprantama įtakoja mūsų ne tik bendrą savijautą, bet ir nuotaiką. 

Tai higienos skyriuje besisukiodamos įsitikinkite, kad renkatės kokybišką prekę, kas kitas jei ne Jūs pačios pasirūpins savo sveikata, o ypač svarbiausia vietele - intymia zona. 

Kiekviena atranda tai, kas jai geriausia, aš visad sakau - bandykit!

Ar žinojot, kad Gentle Day įklotus (visų rūšių) galit išbandyti NEMOKAMAI (vilnietės gali atsiimti pas mus ofise), o gyvenančioms kituose miestuose reikia susimokėti siuntimo išlaidas.

O į E-krepšelį įsidėjusios įklotų rinkinuką pabandymui gausite vienkartinį pasiūlymą įsigyti VISĄ rinkinį gėrybių iš Gentle Day su 50% nuolaida.

Šių įklotų kokybę įvertino ne viena ir ne dvi, todėl nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti ir Tau.

Netinka, nepatinka įklotai? Rinkis tamponus.

Nenori tamponų - išdrįsk naudoti taurelę ir būsi šiuolaikiška moteris, kuri ne tik rūpinasi savo intymia sveikata, bet ir aplinka, nes neišmeta šiukšlių (naudodamos taurelę galėsite pamiršti paketus)... 

Su kokybišku rūbu jautiesi gerai, tiesa?

Tai intymios higienos priemonė - svarbiausias, nematomas rūbas, su kuriuo gali jaustis komfortiškai, pasitikinti savimi ir saugiai.

Čia gali pasiskaityti ginekologės komentarą KODĖL blogai netinkamos higienos priemonės

Moterytės, mylėkit save, rinkitės kokybiškas priemones ir puoškitės suknelėmis, sijonais... Taigi pavasaris!

Grįžti į Blog'ą