Maža, rožinė pagalbininkė - menstruacinė taurelė

Maža, rožinė pagalbininkė - menstruacinė taurelė

Goda:

Gerai, kai yra draugės, kurios dalinasi savo atradimais ir gera tuos atradimus atrasti sau.

Teko girdėti, skaityti apie JĄ anksčiau, bet daugiau smulkių detalių sužinojau kuomet iš Londono, atostogų į Lietuvą sugrįžo mano gera draugė... kadangi nuo mažens pažįstamos, kalbame apie viską, nuo...iki, tad dalinamės ir moteriškomis paslaptimis.

Abi su drauge apie „tas“ dienas pasibėdavodavome, kokias nuskausminamas tabletes geriam, kiek šokolado plytelių sunaikinam ir kaip aplinkinius „lepinam“ savo nuotaikų kaita...

BET... grįžta draugytė iš užsienio ir pasakoja man kaip iš fantastikos srities istoriją: „...kad nebeskauda, neprabėga, nieko nejaučia ir nesikankina...!“

„Kas per dalykas, ką tu naudoji?“, - klausiu aš jos.

Menstruacinė taurelė“, - pažengusi draugytė atsakė man.

Tada kalbėjom kaip ji ten įsideda ir taip toliau... Pasiklausiau tada, palinksėjau, bet įtartinai man viskas atrodė (nes neaiškus, nežinomas dalykas) ir baigės. Tam kartui. Bet, istorija nesibaigė.

Atėjo diena ir aš JĄ įsigyjau pati! Kadangi esu gentleday produkcijos mylėtoja (nes jie yra lietuviški, sveiki ir plius - gražiose pakuotėse), dar šį pavasarį parodoje „Pelenė" sužinojau, kad savo asortimente turės JĄ. Kiek nerimavau, bet labiau laukiau, kada pagaliau galėsiu ją nusipirkti ir išbandyti, nes „tų“ dienų nepatogumai man jau įgrįsę iki NEGALIU!

Aišku, esu kantri (nes mes moterys juk daug „pavežam“, praktiškai - viską), bet kam kankintis, myliu save ir nesu sadistė, todėl nusipirkau savo mažylę...

Ir vuolia - pirma pažintis manęs nenuvylė: pirma diena buvo neįprasta, vos ne kas valandą laksčiau į damų kambarėlį pasitikrinti ar tikrai „nieko...!?“ (kaip iš to animacinio filmuko, kur Bonifacijus rodė vaikams fokusą su kibirėliu ir rutuliukais: yra... nėra...). Antra diena buvo ramesnė, trečia - absoliutus komfortas (prie gero greit priprantama ), saugu, patogu ir per atostogas, ir keliaujant, ir svečiuose, ir namuose. To-bu-la! Nesulyginamas dalykais net su tamponais: juos kartais jausdavau, o čia - nieko, visiškai! Nei skausmo, nei spazmų. Prisipažinsiu, ir nuotaika kitokia - nes jau ko ko, bet skausmo pakęst negaliu, automatiškai viskas atsispindi nuotaikoje. Tad ir namiškiai laimingesni...

Žodžiu, man - atradimas, be to - pačiu laiku: atostogos, saulė, jūra... nebus baisios „tos“ dienos ir nereikės iš bangų išbėgus paniškai spoksoti į kojas, ar niekur nieko...

Kamilė:

Tikrai netikėjau, kad jau po pirmųjų mėnesinių nieko nelaukusi pulsiu dėkoti!

Neseniai užsisakiau menstruacinę taurelę, prieš tai parašiau gentleday@gentleday.com užklausą, sulaukiau greitos reakcijos, maloniai susirašėme, gavau detalius atsakymus. Nusprendžiau ją išbandyti. Beje, Gentle Day darbuotoja manęs paprašė atsiliepimo, pasidalinti savo įspūdžiais ir patirtį su taurele... Pažadėjau sau, kad atsiliepimą būtinai parašysiu po poros mėnesių, kai susiformuos nuomonė. Taurelę nusipirkau paskutinę akcijos minutę, dar nežadėdama jos naudoti. Buvo kiek nedrąsu, tad galvojau pasidėti ja į lentyną ir pasinaudoti, kai jausiuosi pasiruošusi. Bet taip jau sutapo, kad taurelę gavau mėnesinių išvakarėse, priėmiau tai kaip ženklą ir nusprendžiau tiesiog imti ir išbandyti. Turbūt tiesiog nusprendžiau, kad laukiant drąsos nepadaugės.

Būsiu atvira - pirma pažintis nebuvo labai paprasta. Bet to ir tikėjausi. Kėliausi anksčiau, pasilikau 10min pirmam kartui ir su naująja drauge visas tas minutes ir iššvaistėme, mėgindamos rasti "bendrą kalbą". Pasitikėjimo nebuvo daug, tad į darbą išėjau apsiginklavusi pakuote paketų. Prireikė porą kartų pasikeisti taurelę, kol pradėjau ja visiškai pasikliauti, bet antros dienos vakarą jau buvau rami ir trečią dieną į darbą išėjau jau be jokių papildomų apsaugų. Tikrai netikėjau, kad jau po pirmųjų mėnesinių nieko nelaukusi pulsiu Jums dėkoti!

Man asmeniškai pilvo skausmai nesumažėjo, bet dingo tas nemalonus ir net skausmingas pojūtis nuo kraujavimo žemiau, kuris buvo naudojant paketus ar tamponus. Šiandien paskutinė labai negausi mėnesinių diena, tad nusprendžiau, kad apsieisiu be taurelės. Na ir ką aš galiu pasakyti, „gailiuosi“ -  čia per silpnas... grįžo visi nemalonūs pojūčiai! Taip, manau, kiekvienai prireiks keleto kartų, kol pavyks taurelę be vargo ir greitai įsidėti, bei kelių dienų, kol pradės ja pasikliauti, bet aš daugiau šios rausvos draugės neišduosiu net ir silpniausio kraujavimo dienomis! Neapsakomai didelė padėka Jums už šią pažintį su lengvesnėmis moteriškomis dienomis! Rekomenduoju visoms aplink!

Sonata:

Genial Day taurelė - alternatyva tamponams!

Visų pirma, Genial Day menstruacinė taurelė man buvo puiki alternatyva tamponams. Kadangi žinojau, kad tamponai nėra pati saugausia priemonė dėl to džiaugiausi, kad menstuacijų taurelė man buvo puikus ir itin patogus atradimas! Visų pirma, aš su ja kur kas ilgiau galėjau išbūti nei su įprastu tamponu, taip pat, sumažėjo nemalonus pilvo tempimo pojūtis  ir ji puikiai prisitaikė prie mano vidaus, nes aš jos net nejaučiau ir  pati jaučiausi labai komfortabiliai! Už tai - Ačiū GentleDay.

Beje, naudoju kontraceptinę priemonę NuvaRing makšties žiedelį, o jis savo pavidalu ir panaudojimo principu yra kiek panašus į menstruacinę taurelę, dėl to man nekilo jokių kėblumų ar nepatogumų taurelės išbandyme. Genial Day taurelė įsideda lygiai taip pat pap​r​astai ir lengvai kaip mano naudojamas kontraceptinis žiedelis. Naudojant taurelę jos beveik nejaučiu, o tai leidžia tomis dienomis  jaustis patogiai ir laisvai!

Judita:

Nustebau, kad su JA galėjau naktį miegoti ramiai

Noriu pasidžiaugti puikiu gaminiu! Jau du ciklus naudoju taurelę ir esu neapsakomai patenkinta! Ypač po nakties poilsio man nereikia bijoti keltis iš lovos, kad nepratekėtų viskas pro visas įkloto puses... Drąsiai rekomenduoju taurelę visoms draugėms! Ačiū Jums labai. Išties nesitikėjau, kad taurelė taps mano mėgiamu produktu! Draugausime ilgai :)

Rusnė:

Su rožinuke svarbiausią gyvenime dieną!

Visai neseniai įvyko svarbiausias gyvenime momentas - vestuvės. Ilgai galvojau kaip išvengti TŲ nemalonių potyrių ciklo metu. Ieškojau įvairių būdų ir visai netikėtai prisiminiau laidą, kurioje buvo pasakojama apie „Gentle Day“ naujienas. Pamačiau menstruacinę taurelę ir nusprendžiau pabandyti. Jau sekančią dieną gavau siuntinuką. Jūsų darbuotoja, labai maloni mergina nuolat mane konsultavo, ramino, padėjo įveikti tą baimę. Pabandžiau ir likau LABAI patenkinta. Svarbiausią dieną buvau saugi ir net 10 valandų apie tai net nemąsčiau - jokio diskomforto. Taigi, labai puikus dalykas ir tikras išsigelbėjimas moterims. AČIŪ!

Gal jau laikas išbandyti JĄ?>>

Grįžti į Blog'ą