Vilmante Markeviciene Gentle Day

Gentle Day rožinukų sėkmė JAV

Las Vegas, JAV
Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad mūsų gaminami ir tiekiami ekologiški (GENIAL DAYGENTLE DAY) įklotai pateko į 2017 metų higienos produktų inovatyviausių ir rinką įtakojančių produktų penketuką!

Vienoje didžiausių vitaminų, asmens higienos, maisto ir gėrimų parodų JAV SupplySide West 2017, lietuvių prekinio ženklo įklotai GENIAL DAY (GENTLE DAY) buvo nominuoti tarp inovatyviausių, įtakojančių rinką produktų asmens higienos kategorijoje. Redaktorių komisija renka nugalėtojus remiantis rinkos inovacijomis, vartotojo poreikiais, moksliniu pagrindimu ir pakuotės patrauklumu.

„Nors Lietuvos rinkoje esame pakankamai neblogai žinomi su prekės ženklu GENTLE DAY, JAV mes esame jauna įmonė ir mums išties didelė garbė būti išrinktiems į inovatyviausių asmens higienos produktų penketuką šalia gerai žinomų ir jau senai įsitvirtinusių JAV gamintojų. Tikimės, kad šis laimėjimas mums padės greičiau įsitvirtinti JAV rinkoje“, - sako Vilmantė Markevičienė, GENTLE DAY ir GENIAL DAY produktų kūrėja ir įmonės savininkė.

„Tiek Lietuvos rinkoje, tiek einant į Europos bei JAV rinkas, mums svarbiausia išlaikyti aukščiausią produktų kokybę, ką ir patvirtina šis apdovanojimas. Mūsų misija - suteikti kiekvienai moteriai sveikatą, laisvę, patogumą ir saugumą kiekvieną dieną ir ypač menstruacijų dienomis!“

„SupplySide West pasaulinė paroda – vieta, kur susitinka mokslas ir verslas, kad į rinką patektų inovatyvūs nauji produktai. Šiais metais mūsų komanda buvo sužavėta produktų asortimentu ir įmonių nestandartiniu mąstymu kuriant bei gaminant savo produktus, siekiant tikslinių rinkų. Buvo labai sunku iš 400 produktų atrinkti vos po 5 produktus kiekvienai kategorijai. Šių metų apdovanojimų finalininkai demonstravo inovatyvų mąstymą atsižvelgiant į vartotojų poreikius ir pristatė pažangiausius produktus su išties stipria verte”, - išdidžiai kalbėjo Hyteris Granato, Informa Global Health & Nutrition viceprezidentas.

Apie SupplySide West parodą

Kasmet parodoje dalyvauja apie 15,000 pirkėjų ir tiekėjų iš vitaminų, gėrimų, maisto produktų, asmens higienos ir sporto mitybos industrijos. SupplySide West paroda telkia dėmesį į mokslu bei strategija paremtus galutinius produktus, kurie įtakoja pasaulinę verslo ekonomiką. Šiais metais paroda vyko spalio 25-29 dienomis, Mandalay Bay kongresų centre Las Vegase.

Daugiau apie parodą skaitykite čia www.supplysideshow.com 

Grįžti į Blog'ą